Wie is Blauwe Maan

Blauwe Maan is een kleinschalige, zelfstandige hulpverleningsorganisatie voor slachtoffers van seksueel misbruik. We bieden professionele en ervaringsdeskundige hulp op maat in Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Waalwijk en West Brabant ism maatschappelijk werk.

Hoe zit de organisatie in elkaar?

Blauwe Maan is als stichting ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Tilburg. We werken met hulpverleningsteams die bestaan uit beroepskrachten, vrijwilligers en stagiaires. Zij worden ondersteund door onze afdeling administratie en een werkbegeleider. Aan het hoofd van de stichting staan een bestuurder/directeur en de raad van toezicht, die een controlerende functie heeft.

Financiën

Blauwe Maan werkt gratis en heeft geen eigen inkomsten. Onze hulpverlening is mede mogelijk dankzij financiële steun van de gemeenten Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Waalwijk en West Brabant. Voor incidentele activiteiten krijgen we soms geld uit giften of andere fondsen.

Blauwe Maan

Wilhelminapark 55
5041 ED Tilburg

 

Tel:  013 – 584 16 94 (secretariaat)
E-mail: info@blauwemaan.nl

Werkgebied

Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Waalwijk en West Brabant ism maatschappelijk werk

DonerenIBAN: NL59 INGB 0004425747