Hulp op locatie

Ben jij op zoek naar hulp na seksueel misbruik? Blauwe Maan staat voor je klaar! Op onze locatie aan het Wilhelminapark in Tilburg of op een andere locatie, bijvoorbeeld in een spreekkamer van een collega-instelling in een andere gemeente. We luisteren naar jouw verhaal en bieden je – indien gewenst – hulp op maat.

Hoe werkt hulp op locatie?

Bij Blauwe Maan krijg je altijd professionele en ervaringsdeskundige hulp. Je kunt telefonisch, per e-mail of via chat een persoonlijke afspraak maken met een van onze hulpverleners. Het is mogelijk om een of meerdere afspraken te plannen.

Waarvoor kan ik terecht bij Blauwe Maan?

Tijdens hulp op locatie kun je met ons praten over alles wat met seksueel misbruik of grensoverschrijdend gedrag te maken heeft. Of het lang geleden gebeurd is of recent, maakt niet uit. Misschien wil je advies of juist alleen je verhaal kwijt? Dat kan allemaal. Zelfs al je niet precies weet waar je het over wilt hebben kan een gesprek helpen om je gedachten en gevoelens op een rij te krijgen. Wij luisteren met aandacht naar jouw verhaal. We stellen geen diagnoses, hebben geen oordeel, geen behandelplan en alle gesprekken zijn strikt privé.

Afspraak maken

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor hulp op locatie. Vind je een afspraak op locatie lastig? Dan kun je ons ook altijd bellen, een e-mail sturen of anoniem met Blauwe Maan chatten.

Blauwe Maan

Wilhelminapark 55
5041 ED Tilburg

 

Tel:  013 – 584 16 94 (secretariaat)
E-mail: info@blauwemaan.nl

Werkgebied

Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Waalwijk en West Brabant ism
maatschappelijk werk

DonerenIBAN: NL59 INGB 0004425747