Partners

Groepsaanbod voor partners

Heeft jouw partner te maken (gehad) met seksueel misbruik en vind je het lastig om hiermee om te gaan en hem of haar zo goed mogelijk te steunen? Deze groep kan uitkomst bieden. Omgaan met slachtoffers van seksueel geweld is vaak niet gemakkelijk. Je weet je soms geen houding te geven en weet niet of wat je doet wel juist is. Ook kun je zelf problemen ondervinden omdat je je zorgen maakt over je partner. Door in een groep naar elkaars verhalen te luisteren en ervaringen uit te wisselen, ervaar je dat je niet alleen bent.

Hoe werkt groepshulpverlening?

We bespreken in de groep de problemen en zorgen van de deelnemers. We werken aan de hand van opdrachten en oefeningen. Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng. De groepen worden begeleid door twee ervaren hulpverleners.

Praktische informatie

  • 4 bijeenkomsten van 2 uur
  • Gemiddeld 8 deelnemers per groep
  • Start bij voldoende belangstelling

Liever een eenmalige groepsbijeenkomst voor partners? Ook dat is mogelijk! Kijk voor meer informatie op de pagina Hulpverlening voor ouders, partners en familie.

Wil je deelnemen aan de groep voor partners of wil je meer weten? Neem dan contact op. Ook voor individuele hulpverlening kun je bij Blauwe Maan terecht.

Blauwe Maan

Wilhelminapark 55
5041 ED Tilburg

 

Tel:  013 – 584 16 94 (secretariaat)
E-mail: info@blauwemaan.nl

Werkgebied

Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Waalwijk en West Brabant ism
maatschappelijk werk

DonerenIBAN: NL59 INGB 0004425747