Blauwe Maan verwelkomt nieuwe directeur

  09 februari 2023

Tijdens ons druk bezochte en zeer geslaagde symposium van afgelopen maandag, heeft Ellen Roskes (links op de foto) na zes vruchtbare jaren het directeursstokje overgedragen aan Saskia van Hees (rechts op de foto). Blauwe Maan heeft zich de afgelopen jaren, onder leiding van Ellen, verder doorontwikkeld in haar professionaliteit en heeft haar werkgebied aanzienlijk uitgebreid.
Ellen: “Ik heb mogen ervaren hoe professioneel, warm en gedreven alle medewerkers zijn. Ik ga er dan ook van uit, dat Blauwe Maan nog lang ten dienste mag staan van iedereen die seksueel geweld heeft meegemaakt en een steun in de rug goed kan gebruiken. En ik wens ik mijn opvolger een mooie toekomst toe bij Blauwe Maan!”

Wij zijn Ellen zeer erkentelijk voor wat zij voor Blauwe Maan gedaan en betekend heeft en wensen haar heel veel goeds toe. Daarbij zijn wij verheugd dat wij met Saskia van Hees een goede opvolger hebben gevonden. Saskia: “Ik ben een bestuurder die gelooft in het sturen op waarden van een organisatie. De waarden van Blauwe Maan vind ik ongelofelijk belangrijk. Als je alleen al naar de cijfers kijkt, maar liefst 1 op de 5 vrouwen krijgt ooit te maken met seksueel geweld, de helft (!) met wangedrag. En laten we vooral de mannelijke slachtoffers niet vergeten. Het is dus van groot dat deze mensen ergens terecht kunnen. Dat er iemand is die naar ze luistert en gepaste hulp kan bieden, zonder ingewikkelde bureaucratie, wachtlijsten et cetera. Daar zet ik mij heel graag voor in!”

Blauwe Maan

Wilhelminapark 55
5041 ED Tilburg

 

Tel:  013 – 584 16 94 (secretariaat)
E-mail: info@blauwemaan.nl

Werkgebied

Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Waalwijk en West Brabant ism
maatschappelijk werk

DonerenIBAN: NL59 INGB 0004425747