WTFFF!?

Wist je dat er jaarlijks ruim 100.000 kinderen en jongeren slachtoffer worden van een vorm van online seksueel misbruik? Denk aan: sextortion (afpersing met seksueel getint beeldmateriaal), grooming (online kinderlokken) of shame sexting (het ongewenst verspreiden van seksueel getint beeldmateriaal). De drempel om hulp te vragen is hoog. Want als jou dit overkomt worstel je vaak met schuldgevoel en schaamte en durf je vaak niets te zeggen, bang dat jouw naaktbeelden weer ergens opduiken. Daarom is nu WTFFF!? gelanceerd, een interactief platform met verhalen en informatie over online seksueel geweld. Je leest op dit platform ook waar je de juiste hulp kunt vinden. Zie www.wtfff.nl

Blauwe Maan

Wilhelminapark 55
5041 ED Tilburg

 

Tel:  013 – 584 16 94 (secretariaat)
E-mail: info@blauwemaan.nl

Werkgebied

Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Waalwijk en West Brabant ism
maatschappelijk werk

DonerenIBAN: NL59 INGB 0004425747