#youtoo zoekt deelnemers met ervaring en kennis

  27 juli 2021

We hebben heel goed nieuws! 
Vanuit de subsidie Impulsgelden van Kunstloc krijgen social designers Studio Anne Ligtenberg en Atelier Mats de ruimte om ervoor te zorgen dat ze de impact van het #YouToo? project kunnen vergroten. Samen met hulporganisatie Blauwe Maan werken ze hard om de kunde van hulpverleners te vergroten om seksueel misbruik bespreekbaar te maken en zo de drempel voor slachtoffers om hulp te vragen te verlagen.

“Wij (Anne en Mats) zijn ontzettend trots op het vertrouwen dat de jury in ons heeft.”
“De Adviescommissie noemt de aanvragers voorbeeldstellend in de manier waarop zij maatschappelijke vraagstukken zorgvuldig en in samenspraak met relevante partijen onderzoeken en bevragen. De commissie spreekt haar waardering uit voor de rol die de designers willen vervullen op het gebied van social design. Bovendien spreekt de commissie haar waardering uit voor de ontwikkeling die het duo de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en de relaties met maatschappelijke partners die zij in korte tijd heeft opgebouwd.”

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die deel willen nemen en input willen geven. Wil jij deelnemen of ken jij iemand met ervaring en kennis? Laat het ons weten! Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van #YouToo? lees hier de updates en schrijf je hier in voor de speciale nieuwsbrief!

Blauwe Maan

Wilhelminapark 55
5041 ED Tilburg

 

Tel:  013 – 584 16 94 (secretariaat)
E-mail: info@blauwemaan.nl

Werkgebied

Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Waalwijk en West Brabant ism
maatschappelijk werk

DonerenIBAN: NL59 INGB 0004425747