webinar ‘Bespreekbaar maken van seksueel misbruik’

  31 mei 2021

Woensdag 23 juni organiseren Coördinatiepunt trainingen, Taskforce Kindermishandeling en Blauwe Maan het webinar ‘Bespreekbaar maken van seksueel misbruik’. In dit webinar deelt Blauwe Maan ervaringen met cliënten die te maken hebben gehad met seksueel misbruik en/of grensoverschrijdend gedrag. Hoe maak je dit gevoelige onderwerp bespreekbaar? Wat ‘werkt’ in de dagelijkse praktijk? In dit webinar zul je handvatten, tips, adviezen, do’s en dont’s horen uit die dagelijkse praktijk.
Voor meer informatie en aanmelden klik hier

 

 

Blauwe Maan

Wilhelminapark 55
5041 ED Tilburg

 

Tel:  013 – 584 16 94 (secretariaat)
E-mail: info@blauwemaan.nl

Werkgebied

Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Waalwijk en West Brabant ism
maatschappelijk werk

DonerenIBAN: NL59 INGB 0004425747