Je kind misbruikt? Bij Blauwe Maan sta je niet alleen!

Eva (46), alleenstaande moeder:

“Twee jaar geleden ontdekte ik dat mijn dochtertje van 9 jaar door haar vader is misbruikt. Het was een gevecht om haar veilig te stellen, de goede hulp voor haar te krijgen en om zelf op een goede manier om te gaan met een zwaar beschadigd kind. Dit alles heeft mij uitgeput.

Voor andere mensen is het niet te bevatten, hoe diep deze gebeurtenissen ingesneden hebben in mijn ziel en hoezeer ze me belemmeren in mijn dagelijks leven. Dit ervaar ik steeds weer, zowel in de reguliere hulpverlening als bij mensen die mij zeer nabij staan. Af en toe weet ik niet meer hoe ik in dit afschuwelijke verhaal een weg kan vinden voor mijn dochter en mijzelf. Maar ik ben een vechter en ik ga door, zolang als dat nodig is.

Ten einde raad ben ik bij Blauwe Maan terecht gekomen en daar voel ik, dat ik van binnen uit, vanuit mijn wezen gehoord, begrepen en verstaan wordt. Dat is een verademing voor mij, want ik heb dat gemist bij andere hulpverleners. Ik mag er gewoon zijn met mijn verdriet, pijn, woede en frustratie. Door de gesprekken die ik daar heb, leer ik deze gevoelens ook steeds meer te erkennen en toe te laten. Ik leer er ook dat, naast het vechten voor mijn dochter, ik ook ruimte mag maken voor mijn eigen zijn en mijn eigen genezingsproces. En dat ik dat serieus mag nemen.”

Blauwe Maan

Wilhelminapark 55
5041 ED Tilburg

 

Tel:  013 – 584 16 94 (secretariaat)
E-mail: info@blauwemaan.nl

Werkgebied

Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Waalwijk en West Brabant ism
maatschappelijk werk

DonerenIBAN: NL59 INGB 0004425747