#Orange the world: warm hart voor blauwe maan!

  03 december 2020

Vorige week ging Orange the World weer van start, de wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. Dit jaar staat in het teken van “Iedere vrouw moet iedere vorm van geweld kunnen melden.” Voor Karin Bruers en haar Social Sofa team een aanleiding om organisaties die zich inzetten voor de veiligheid van vrouwen en meisjes een warm hart toe te dragen. En wel in zeer letterlijke zin. Vandaag mocht Blauwe Maan namelijk een prachtig, oranje gouden gemozaïekt hart in ontvangst nemen.
Uit de begeleidende brief van Karin: “Jullie laten de vrouwen en meisjes weer hun waardigheid inzien, geven hulp, gerechtigheid. De moed, doortastendheid die jullie laten zien is bewonderenswaardig en dwingt respect af. Jullie steken je kop boven het maaiveld uit en maken het verschil in onze samenleving. Wij dragen jullie een warm hart toe voor het waardevolle werk dat jullie doen. Wij zijn trots op jullie. You Orange The World!”

Beste Karin en Social Sofa, hartstikke bedankt! We zijn er blij mee, we zijn er trots op en het hart gaat bij ons een héél speciaal plekje krijgen.

Blauwe Maan

Wilhelminapark 55
5041 ED Tilburg

 

Tel:  013 – 584 16 94 (secretariaat)
E-mail: info@blauwemaan.nl

Werkgebied

Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Waalwijk en West Brabant ism
maatschappelijk werk

DonerenIBAN: NL59 INGB 0004425747