Start nieuwe lotgenotengroep voor vrouwen: info-avond 30 september en start 21 oktober

  26 augustus 2019

Seksueel geweld, in welke vorm dan ook, kan je in een isolement plaatsen. Omdat je je schaamt of schuldig voelt. Misschien heb je ook last van andere gevoelens en twijfel je of die gevoelens wel ‘normaal’ zijn. Erover praten met anderen die geen soortgelijke ervaring hebben is vaak moeilijk. Contact met lotgenoten is daarom heel waardevol:

  • Het uitwisselen van ervaringen en luisteren naar elkaars verhalen helpen bij het verwerkingsproces.
  • Erkenning én herkenning: je bent niet de enige, je staat niet alleen.
  • Zo krijgt het verleden een plek en krijg jij meer grip op het leven.

Op 21 oktober starten wij daarom weer met een lotgenotengroep voor vrouwen.

De groep wordt begeleid door twee ervaren hulpverleners. We werken aan de hand van opdrachten en oefeningen. Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng. Er worden diverse thema’s behandeld, zoals relaties, schuld en schaamte, grenzen stellen en opkomen voor jezelf.

De groep komt 14 keer bij elkaar (incl. een terugkombijeenkomst) op de maandagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur. Data: 21 oktober, 4 en 18 november, 2 en 16 december, 6 en 20 januari, 3 en 17 februari, 2, 16 en 13 maart, 20 april. De terugkomdag is op 22 juni.

Informatiebijeenkomst 30 september

Meedoen of meer weten? Dan ben je hartelijk welkom op de informatiebijeenkomst op maandag 30 september van 15.00 – 17.00 uur bij Blauwe Maan, Wilhelminapark 55 in Tilburg. Aanmelden voor de lotgenotengroep kan via info@blauwemaan.nl of
bel 013 – 543 75 01.

Blauwe Maan

Wilhelminapark 55
5041 ED Tilburg

 

Tel:  013 – 584 16 94 (secretariaat)
E-mail: info@blauwemaan.nl

Volg ons op:

Werkgebied

Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk en Waalwijk