Cliënten Blauwe Maan delen hun verhaal in het Brabants Dagblad

  08 mei 2019

Het Brabants Dagblad publiceerde zaterdag 4 mei een aangrijpend artikel in de krant. Drie vrouwen die op hun werk seksueel misbruikt of betast zijn, doen hun verhaal. Blauwe Maan helpt graag als deskundige op het gebied van seksueel geweld of misbruik. Met onze expertise helpen we slachtoffers uit hun slachtofferrol te stappen en weer met vertrouwen de wereld in te stappen.

Seksueel misbruik op de werkvloer komt vaak voor en het is enorm dapper en goed van deze vrouwen om openlijk en eerlijk hun verhaal te delen. Blauwe Maan staat voor iedereen klaar die ongewenste of misplaatste seksuele handelingen ondervindt op zijn of haar werk. Het artikel in het Brabants Dagblad lees je hier: https://www.bd.nl/home/seksueel-misbruik-op-de-werkvloer-in-tilburg-stel-je-niet-aan-het-was-maar-een-grapje~a40555d4/

Blauwe Maan

Wilhelminapark 55
5041 ED Tilburg

 

Tel:  013 – 584 16 94 (secretariaat)
E-mail: info@blauwemaan.nl

Werkgebied

Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Waalwijk en West Brabant ism
maatschappelijk werk

DonerenIBAN: NL59 INGB 0004425747