Blauwe Maan wint ‘Hel(d)en van seksueel misbruik award’

  23 oktober 2018

Op donderdagmiddag 11 oktober jl. werden tijdens het Helden Awards Gala in Duiven (een initiatief van Hulpverlening na seksueel misbruik – Wegwijzer in Traumaland) meerdere Helden van Seksueel Misbruik Awards uitgereikt. En feestelijke bijeenkomst, waar dappere geheelde helden samen met partners en hulpverleners hun stem lieten horen. Omdat wij genomineerd waren door een cliënt, is Blauwe Maan ook in de prijzen gevallen, in de categorie ‘Anders’. Wij zijn daar bijzonder trots op. Veel dank aan iedereen die op ons heeft gestemd! En de prachtige award (zie foto) heeft inmiddels een mooi plekje gekregen.

 

Blauwe Maan

Wilhelminapark 55
5041 ED Tilburg

 

Tel:  013 – 584 16 94 (secretariaat)
E-mail: info@blauwemaan.nl

Werkgebied

Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Waalwijk en West Brabant ism
maatschappelijk werk

DonerenIBAN: NL59 INGB 0004425747