Helden Awards 2020

Op donderdag 29 oktober is het zover! Dan wordt voor de tweede keer het Helden Awards Gala georganiseerd door Stichting Revief. De Helden Awards zetten slachtoffers van seksueel misbruik – en hun verhalen – op een positieve manier in het licht.

Positieve verhalen
De gevolgen van seksueel misbruik zijn doorgaans heftig en langdurig: angst, PTSS, depressie, laag zelfbeeld, sociaal isolement, eenzaamheid, schuld- en schaamtegevoel, wantrouwen, fysiek letsel, grotere kans op verslaving, niet je huis uit durven gaan. Deze klachten aanpakken en besluiten dat je niet langer onder de gevolgen van seksueel misbruik gebukt wil gaan, vergt moed. Of je hier nu grote of kleine stappen in zet/hebt gezet, met elke stap ben je een held. Iedereen die durft te helen is een held in zijn of haar eigen leven. Iedereen die een jeugd die getekend is door seksueel misbruik overleeft heeft, is een held. Het gaat bij de Helden Awards dan ook niet om wie de beste held is, maar om het zichtbaar maken van de positieve verhalen, ter ondersteuning en inspiratie van andere overlevers.

Wie nomineer jij?
De Helden Awards zullen uitgereikt worden tijdens het feestelijke gala. Via de site kan iedereen zijn of haar held nomineren aandragen in de categorieën: held, heldin, partner van, therapeut en overige. Wie is jouw held? Misschien ben jij zelf wel de grootste held…?

Laat het weten via deze link: https://hulpverleningnaseksueelmisbruik.nl/heldengalerij-2…/

 

 

Blauwe Maan

Wilhelminapark 55
5041 ED Tilburg

 

Tel:  013 – 584 16 94 (secretariaat)
E-mail: info@blauwemaan.nl

Werkgebied

Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Waalwijk en West Brabant ism
maatschappelijk werk

DonerenIBAN: NL59 INGB 0004425747