Coronavirus: Blauwe Maan volgt richtlijnen RIVM

  13 mei 2020

Blauwe Maan volgt de RIVM-richtlijnen. Dit betekent dat wij met u in overleg gaan op welke manier wij contact met u hebben. Dat kan zijn via chat of telefonisch of indien u geen verkoudheidsklachten heeft mogelijk fysiek bij Blauwe Maan. Ook de groepsactiviteiten waaronder de lotgenotengroepen en de zelfbeeldgroep worden weer opgestart. Wij houden daarbij zorgvuldig 1,5 m afstand in acht.

Wilt u zich aanmelden bij Blauwe Maan, of heeft u een vraag; u kunt altijd bellen, mailen of chatten. Wij blijven voor u klaar staan.

Kunt u ons niet bereiken tijdens de openingstijden; chat, mail ons of spreek een bericht in.

Wij realiseren ons, met u, dat dit bijzondere en lastige tijden zijn. We doen ons best om hulp en ondersteuning te bieden waar nodig. Schroom niet om contact met ons op te nemen als u daar behoefte aan heeft.

Blauwe Maan

Wilhelminapark 55
5041 ED Tilburg

 

Tel:  013 – 584 16 94 (secretariaat)
E-mail: info@blauwemaan.nl

Werkgebied

Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Waalwijk en West Brabant ism maatschappelijk werk

DonerenIBAN: NL59 INGB 0004425747