Mans Genoeg presenteert: Hij voor Zij: ‘Hoe kunnen mannen geweld tegen vrouwen stoppen?’

  12 september 2019

Op donderdag 26 september presenteert ‘Mans Genoeg’ een thema-avond met de vraag ‘Hoe kunnen mannen geweld tegen vrouwen stoppen?’. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat mannen onderdeel worden van de oplossing? Wat kun JIJ als man doen om geweld tegen vrouwen te bestrijden? En wat kun je doen als je getuige bent of een vermoeden hebt van geweld?  Deze vragen staan deze avond centraal en wordt er gezamenlijk gezocht naar antwoorden.

Kom naar deze boeiende avond op donderdag 26 september in De Kennismakerij (LocHal), Burg. Brokxlaan 1000 in Tilburg. Aanvang is 19.45 (inloop 19.30 uur). Toegang is gratis. Klik hier voor meer informatie.

Blauwe Maan

Wilhelminapark 55
5041 ED Tilburg

 

Tel:  013 – 584 16 94 (secretariaat)
E-mail: info@blauwemaan.nl

Volg ons op:

Werkgebied

Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk en Waalwijk